Зефірка

“Закуска з млинців з начинкою: просто, смачно та бюджетно”

Не знаю як ви, але млинці я готую частіше взимку, ніж в теплу пору року. Їх можна віднести до страв, які ніколи не набридають. Ще їх можна різноманітнити за рахунок різних начинок, що додає їм нових смакових відтінків.

Сьогодні я до вас з рецептом рибної начинки, яка готується дуже швидко. Але спочатку варто приділити увагу безпосередньо млинцям.

У кожної господині є свій рецепт, я поділюся своїм, можливо комусь стане в нагоді:

Інгредієнти:

  • Яйця 3 шт
  • Молоко 1 склянка
  • Борошно 1 склянка
  • Цукор 1 ст. ложка
  • Щіпка солі
  • Олія 3 ст. ложки
  • Окріп 0,5 склянки

Інгредієнти для начинки:

  • Шпроти 120 грам
  • Яйця 2 шт
  • Плавлений сирок 1 шт
  • Майонез 1 ст. ложка
  • Зубчик часнику ( за бажанням )

Приготування:

  1. У чашу відправляю яйця, додаю сіль, цукор, олію і пів склянки борошна. Все добре перемішую і додамо все молоко. Розмішую тісто вінчиком, розбиваючи всі грудочки і потім додаю, що залишилася борошно. Так тісто виходить без грудочок. Далі додаю окріп, перемішую і даю тісту постояти близько 10-15 хвилин. Після чого можна приступати до смаження млинців.bb03f263c04bfdca93c9f25aa5a6b420
  2. Для начинки потрібно відварити два яйця і натерти їх за допомогою великої терки. Далі 1 банку шпротів подрібнюю виделкою, олію, в яких вони зберігалися краще в начинку не використовувати.4700ba3f6e6e550a72b07cde364a3ed1
  3. Далі додаємо в нашу начинку один натертий плавлений сирок, ст. ложку майонезу і зубчик подрібненого часнику.
  4. Все добре перемішуємо і начиняємо млинці. Для одного млинця цілком достатньо 1,5 столові ложки начинки.f98253a06bea962b301d6569985c6ecd

Млинці з такою начинкою я не обсмажую додатково на сковороді, а відразу подаю.d6fd35da0e0e5d068f1a03a317eea7ab