Зефірка

Такої смакоти Ви ще точно не готували! Круасани в цитрусовій заливці із 5 інгредієнтів – словами не передати, які вони!

Хочете здивувати себе та близьких чимось абсолютно новим? Ці круасани в цитрусовій заливці — справжній вибух смаку! Вони готуються всього з 5 простих інгредієнтів, але результат виходить настільки ароматним, ніжним і соковитим, що важко повірити, що це домашній десерт. Таких круасанів ви точно ще не пробували — кожен шматочок буквально тане в роті, огортаючи солодко-кислою цитрусовою ніжністю. Готуйте разом зі мною — і переконайтесь самі, що простота може бути неймовірно смачною!

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 1 упаковка
  • Сік мандариновий свіжовичавлений – 200 мл
  • Цукор – 80 г
  • Масло вершкове – 70 г
  • Мандарин -1- 2 шт

Приготування:

  1. Спочатку готуємо соус, для цього розтоплюємо вершкове масло, додаємо caxap і сік мандариновий (я мандарини збила в блендері, і потім процідила). Сироп доводимо до кипіння і уварюємо десь 10 хвилин на середньому вогні.Такої смакоти Ви ще точно не готували! Круасани в цитрусовій заливці із 5 інгредієнтів - словами не передати, які вони!
  2. Листкове тісто розрізаємо навпіл, потім на трикутники.Такої смакоти Ви ще точно не готували! Круасани в цитрусовій заливці із 5 інгредієнтів - словами не передати, які вони!
  3. З краю на широку основу трикутника викладаємо часточку мандарину і згортаємо круасан.Такої смакоти Ви ще точно не готували! Круасани в цитрусовій заливці із 5 інгредієнтів - словами не передати, які вони!
  4. У форму для запікання наливаємо половину соусу,Такої смакоти Ви ще точно не готували! Круасани в цитрусовій заливці із 5 інгредієнтів - словами не передати, які вони!
  5. викладаємо круасани, прикрашаємо часточками мандарину і зверху поливаємо соусом, що залишився, і присипаємо цукром.Такої смакоти Ви ще точно не готували! Круасани в цитрусовій заливці із 5 інгредієнтів - словами не передати, які вони!
  6. Відправляємо випікатися в духовку при температурі 180 ° С протягом 35-40 хвилин.
  7. Даємо трохи охолонути, і подаємо до столу. Такі круасани краще їсти теплими, вони такі смачні, трохи вологі і неймовірно ароматні!Такої смакоти Ви ще точно не готували! Круасани в цитрусовій заливці із 5 інгредієнтів - словами не передати, які вони!

Останні дописи