Зефірка

Шоколадні еклери з карамельною начинкою за перевіреним рецептом української господині

Шоколадні еклери з карамельною начинкою.

Шоколадні еклери з карамельною начинкою за перевіреним рецептом української господині

На одну порцію потрібно:

(склянку брала ємкістю 250 мл)

  • 2 скл води
  • 180 г масла
  • чуть солі, закип’ятити. Тоді всипати
  • 1.5 скл борошна+0.5 скл какао (це приблизно 3 ст. л какао, попередньо просіяла це все і разом всипала в кип’яток)

Приготування:

  1. Вінчиком скоренько все розмішати, вийде заварена шоколадна маса. Остудити.
  2. Тоді додавати по одному 5 яєць і міксером розмішувати до однорідності.
  3. Викладати насадкою до шприца. Пекти при 180” – 40 хв.
  4. Крем: 300 мл сметани збити з 3 ст.л цукру, додати 2-3 ст.л вареної згущонки.
  5. Зверху полила шоколадом: 150 г чорного шоколаду+ 100 г масла, розробити на водяній бані.

Щиро дякуємо прекрасній господині, автору за чудовий рецепт – Тетяна Москаль