Шоколадні еклери з карамельною начинкою.
На одну порцію потрібно:
(склянку брала ємкістю 250 мл)
- 2 скл води
- 180 г масла
- чуть солі, закип’ятити. Тоді всипати
- 1.5 скл борошна+0.5 скл какао (це приблизно 3 ст. л какао, попередньо просіяла це все і разом всипала в кип’яток)
Приготування:
- Вінчиком скоренько все розмішати, вийде заварена шоколадна маса. Остудити.
- Тоді додавати по одному 5 яєць і міксером розмішувати до однорідності.
- Викладати насадкою до шприца. Пекти при 180” – 40 хв.
- Крем: 300 мл сметани збити з 3 ст.л цукру, додати 2-3 ст.л вареної згущонки.
- Зверху полила шоколадом: 150 г чорного шоколаду+ 100 г масла, розробити на водяній бані.
Щиро дякуємо прекрасній господині, автору за чудовий рецепт – Тетяна Москаль