Зефірка

Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!

Ви будете здивовані, як легко і просто готуються ці сочники. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!

Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 600 гр
  • Вершкове масло – 220 гр
  • Яйце СО – 2 шт
  • Цукор – 150 гр
  • Розпушувач – 5 гр (1 ч. л.)
  • Сіль – 2 гр
  • Сметана – 20-25% – 60 гр

Начинка:

  • Сир 9% – 600 гр
  • Цукор – 120 гр
  • Борошно – 30 гр (2 ст. л.)
  • Сметана 20-25% – 60 гр
  • Ванільний цукор – 5 гр (1 ч. л.) плюс на обсипання 10 гр
  • Ізюм – 100 гр

Для змащування:

  • 2 Жовтки + 2 ч. л. молока

Приготування:

  1. Готуємо тісто: У миску відправляємо вершкове масло та цукор, збиваємо міксером до однорідності.
  2. Додаємо сметану, сіль та яйця, перемішуємо.Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!
  3. Борошно поєднуємо з розпушувачем, просіюємо в миску. Замішуємо тісто, скачуємо в кулю, забираємо в пакет і холодильник на 1 годину.Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!
  4. Готуємо начинку: Сир протираємо через сито, родзинки замочуємо в гарячій воді на 10 хвилин.Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!
  5. У сир додаємо цукор, ванільний цукор, борошно та сметану. Перемішуємо.
  6. Родзинки віджимаємо від води, додаємо до сиру, перемішуємо.Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!
  7. Розгортаємо тісто в пласт товщиною 0,5 см. Вирізаємо круги діаметром 9-11 см.
  8. На один край викладаємо начинку. І накриваємо другим краєм.Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!
  9. Змащуємо зверху жовтком із молоком. Начинку також змащуємо.
  10. Зверху посипаємо ванільним цукром.
  11. Випікаємо у духовці 25 хв при t 180 °C.Рецепт «Сочників». Ви будете здивовані, як легко і просто вони готуються. А спробувавши раз, готуватимете так щодня!

Останні дописи