Зефірка

Рецепт ЛЬВІВСЬКОГО СИРНИКА із сухофруктами, який сподобається кожному: готується швидко і просто, а в результаті виходить неймовірно смачний десерт

Цей рецепт користується популярністю у всіх. Десерт настільки смачний, що його можна готувати майже щодня!

Пропонуємо вам неймовірно смачний рецепт львівського сирника із сухофруктами, який неодмінно сподобається кожному. Цей десерт готується швидко та легко, а результат завжди перевершує очікування – це справжня насолода для всієї родини. Він не лише надзвичайно смачний, але й корисний. Ті, хто одного разу спробував цей рецепт, повертатимуться до нього знову і знову. Простота, швидкість приготування та неймовірний смак роблять цей десерт унікальним і незамінним. Рекомендуємо спробувати цей чудовий сирник та переконатися в його досконалості. Дякуємо за вашу увагу!

Інгредієнти:

  • 70 г сушеної вишні,
  • 70 г сушеної журавлини

Залийте теплою водою і дайте постояти 5-10 хвилин.

  • 800 г сиру
  • 120 г цукру,
  • 10 г ванільного цукру
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 80 г сметани
  • 4 яйця

Подрібнити всі інгредієнти занурювальним блендером або протерти через сито. Додати

  • 80 г розтопленого вершкового масла
  • 30 г крохмалю/борошна/манки

Приготування:

  1. Висушити промиті сухофрукти і з’єднати з сирною масою.Рецепт ЛЬВІВСЬКОГО СИРНИКА із сухофруктами, який сподобається кожному: готується швидко і просто, а в результаті виходить неймовірно смачний десерт

  1. Форма для випічки (11*23 см). Викладаємо підготовлену масу у форму
  2. Випікати близько 60 хвилин за температури близько 165°C.
  3. Сирник повинен красиво піднятися і зарум’янитися.
  4. Дайте йому охолонути до кімнатної температури, він має опуститися, це правильно.Рецепт ЛЬВІВСЬКОГО СИРНИКА із сухофруктами, який сподобається кожному: готується швидко і просто, а в результаті виходить неймовірно смачний десерт

Накрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник мінімум на 4 години, а краще на ніч.

Для помадки:

  • 85 г темного шоколаду (56%)

Розтопити у мікрохвильовій або за допомогою парової бані. Додати

  • 25 г вершкового масла кімнатної температури
  • 20 г молока кімнатної температури

З’єднати все до однорідності, виходить чудовий ганаш для вирівнювання тортів. Покрити охолоджений сирник помадкою.Рецепт ЛЬВІВСЬКОГО СИРНИКА із сухофруктами, який сподобається кожному: готується швидко і просто, а в результаті виходить неймовірно смачний десерт

Можна прикрасити білим шоколадом за бажанням.Рецепт ЛЬВІВСЬКОГО СИРНИКА із сухофруктами, який сподобається кожному: готується швидко і просто, а в результаті виходить неймовірно смачний десерт

Дуже красивий і смачний львівський сирник вийшов!

Останні дописи