Зефірка

Рецепт приготування хмизу на горілці – швидко, смачно і просто

Хмиз — улюблені ласощі моєї мами, у дитинстві я їх не дуже любила, а тепер смаки змінилися і я теж завжди тепер готую їх, звісно, ​​за маминим рецептом. Рекомендую і Вам!

Рецепт приготування хмизу на горілці - швидко, смачно і просто

Інгредієнти:

  • 500 г пшеничного борошна
  • 2 столові ложки цукрової пудри
  • 4-5 столових ложок вершків 18%
  • 1 столова ложка горілки / спирту
  • 5 жовтків
  • 2 столові ложки м’якого вершкового масла
  • олія для смаження
  • цукрова пудра для посипання

Приготування:

  1. Помістіть всі інгредієнти для тіста в чашу міксера і замісіть гладке однорідне тісто (можна також замісити тісто руками);
  2. Готове тісто викласти на дошку, поділити на кілька шматочків. Кожну частину тонко розкачати, розділити на довгі смужки, а потім на короткі смужки. Розріжте кожен прямокутник по центру і протягніть один кінець через виїмку; Рецепт приготування хмизу на горілці - швидко, смачно і просто
  3. Готові ласощі кидайте партіями по кілька штук в гарячу олію і смажте до золотистої скоринки (не дуже довго, щоб вони не були занадто сухими);
  4. Викладіть обсмажені “крильця ангела” на деко, застелене папером, щоб увібрати зайвий жир. Перед подачею посипте крильця цукровою пудрою. Рецепт приготування хмизу на горілці - швидко, смачно і просто

Зізнавайтесь кому рецепт сподобався? Будете готувати його? Якщо так, тоді збережіть собі, щоб не загубити! Смачного приготування Вам.