Пляцок Київський: рецепт приготування. Простий та смачний десерт, який вражає своїм ароматом і смаком – ідеальний вибір для будь-якої нагоди.
Інгредієнти:
Форма 24*24 см або кругла d=24 см
Коржі:
- 350 г – борошна
- 100 г – цукру
- 1 п. – ванільного цукру
- 3 – жовтки
- 70 г – сметани
- 5 г – амонію
- 150 г м’якого масла
Випікати коржі при 180°C 35 хв.
Це приблизний час та температура, ОРІЄНТУЙТЕСЬ на свою духовку, бо духовки у всіх різні
Начинка:
- 190 г – арахісу (розділити на 3-ри коржі)
- 200 г – повидла (розділити на 3-ри коржі)
- 5 – білків
- 150 г – цукру
- 20 г – крохмалю
- 2 ч.л. – оцту
Крем:
- 340 г – сметани
- 2 – жовтки
- 30 г – крохмалю
- 100 г – цукру
- 1 п. – ванільного цукру
- 150 г. – масла
Відео-рецепт від автора:
Всім смачного та хай все вдається!