Зефірка

Готуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні – не рецепт, а золото

Готуємо пиріжки на основі заварного тіста! Тепер готую пиріжки тільки таким способом!

Інгредієнти:

Для борошняної заварки:

  • 80 г борошна
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 250 мл окропу

Для тіста:

  • вся заварка
  • 10 г або 1 ст. л. сухих дріжджів
  • 1 ч. л. цукру
  • 200 мл теплого молока
  • Вершкове масло 50 гр
  • 600-700 г борошна +-
  • олія для робочої поверхні

Приготування:

  1. Робимо борошняну заварку.Готуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золото
  2. Замішуємо тісто і прибираємо в тепле місце на 1,5-2 години.Готуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золотоГотуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золото
  3. Після підйому ділимо тісто на маленькі рівні клубочки.Готуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золото
  4. Прибираємо під плівку, якщо тісто липне змастіть поверхню і руки олією. Формуємо пиріжкиГотуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золото
  5. і відразу смажимо на розігрітій олії. Тут важливий момент.Готуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золото
  6. Смажимо пиріжки на середньому вогні, можна навіть трохи нижче середнього.
  7. Пиріжки як тільки виклали на сковороду, хвилину готуємо і відразу перевертаємо на інший бік, готуємо до рум’яності та золотистого кольору, а потім знову повертаємо на початкову сторону і досмажуємо її. Дістаємо.Готуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золотоГотуємо пиріжки на борошняній заварці! Тепер інакше пиріжки не готую! Неймовірно смачні і ніжні - не рецепт, а золото

Смачного!

Останні дописи