Рецепт ситного м’ясного салату з овочами “По-корейськи” за 15 хвилин: ідеальний обід для тих, хто любить швидко та смачно! Ситний м’ясний салат з телятиною та овочами: морква, цибуля та огірки в різних варіаціях. Для заправки використовуємо гострий перець чилі, який надає салату виражені пекучі нотки. Гострий кетчуп за бажання можна замінити на звичайний.
Інгредієнти:
- Телятина – 500 г.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Часник – 2-3 зубчика
- Солоний огірок – 3 шт.
- Кетчуп Чилі – 2 ст. л.
- Олія
- Сіль, перець – за смаком
Маринад для цибулі:
- Цукор – 1 ст.л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Оцет 9% – 2 ст. л.
- Холодна вода
Приготування:
- Головку цибулі очистіть, наріжте півкільцями, помістіть в піалочку, залийте водою, оцтом, всипте цукор і дрібку солі, перемішайте. Цибулю маринуйте 10-15 хвилин. Вона вийде кисло-солодкою і хрусткою.
- З моркви зніміть верхній шар, ополосніть, натріть на терці зі спеціальною насадкою «морква по-корейськи». Смужки моркви легка обсмажте в олії. Приправте овоч меленим перцем, сіллю, додайте подрібнений часник, перемішайте. Морква повинна насититися олією, при цьому залишитися хрусткою.
- Телятину заздалегідь відваріть в підсоленій воді до готовності. М’ясо остудити в бульйоні, після наріжте смужками.
- Солоні огірки також наріжте соломкою, з’єднайте з олією в одній ємності.
- Цибулю добре відіжміть від маринаду, додайте до основного складу.
- Пасеровану моркву остудити, перекиньте в ємність до салату. Додайте трохи гострого кетчупу чилі.
- Салат присипте сіллю і меленим перцем за смаком, ретельно перемішайте.
- Суміш перекладіть в тарілку, прикрасьте свіжою зеленню, подайте на стіл.