Маринована капуста “Пелюстки троянд” від Хрумки не лише неймовірно смачна, але й дуже гарна. А яка ваша ставлення до маринованої капусти?
Інгредієнти на 2 л банку:
- 1 кг капуста
- 1 шт (великий) буряк
- 3-4 зубчики часник
- 1 л вода
- 2 шт лавровий лист
- 1 ч л чорний перець
- 4 ст л цукор
- 2 ст л сіль
- 120 мл оцет яблучний
Приготування:
- Нарізаємо капусту
- часник, буряк.
- Укладаємо шарами.
- Далі кип’ятимо воду, додаємо сіль, цукор, перець та лавровий лист.
- Прибираємо з вогню і додаємо оцет.
- Заливаємо капусту та залишаємо маринуватися в ідеалі на 3 дні.
- Подаємо, поливши трохи запашною олією.
Смачного!