Зефірка

Найсмачніший компот асорті на зиму! Дуже ароматний, запашний і насичений напій

Надзвичайно ароматний, запашний і смачний компот асорті, приготований без стерилізації банок!

Інгредієнти на 3-літрову банку:

  • Абрикоси – 200 гр.
  • Сливи – 200 гр.
  • Яблука – 200 гр.
  • Цукор – 250 гр.
  • Вода – 2,5 л.

Приготування:

  1. У велику каструлю налити чистої води, поставити на вогонь, довести до кипіння.39f73b3abea945ffbe822ed2454e7cc2
  2. Абрикоси та сливи відбираємо щільні та стиглі, промиваємо проточною, холодною водою. Розділити навпіл і вийняти кісточку. Яблука помити, видалити серцевину, нарізувати на невеликі часточки.69c0db4ee87579e5b8f5edbd0a02cad2
  3. Банки попередньо добре помити та просушити (банки не стерилізую). Кришки стерилізуємо в окропі, 2-3 хвилини. Кожну банку наповнити фруктами на 1/3 обсягу можна трохи більше.c1db7001ba32464ece82287378c3d1dd
  4. Киплячою водою залити банки з фруктами до верху, прикрити кришкою і залишити на 10 хвилин. Воду зі банок акуратно злити назад у каструлю, банку прикриваємо кришкою. Фруктову воду ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, дати кілька хвилин покипіти.e7fd6fb6b51cd8aae9905d757db9f945
  5. У кожну банку із фруктами додати цукор.Найсмачніший компот асорті на зиму! Дуже ароматний, запашний і насичений напій
  6. Після того, як вода закипить вдруге, залити фрукти із цукром до самого краю. Закриваємо кришками під ключ або закручуємо. Відразу ж перевернути банки дном вгору, закрити ковдрою і залишити до охолодження.Найсмачніший компот асорті на зиму! Дуже ароматний, запашний і насичений напій

Компот асорті з абрикосів, слив і яблук готовий. Забираємо банки у темне, прохолодне місце. Готуйте із задоволенням!

Останні дописи