Зефірка

М’ятна настоянка, як дорогий абсент. Рецепт смачного і ароматного напою для дружніх посиденьок

Чи смакували ви коли-небудь м’ятну настоянку, смак якої неможливо відрізнити від абсенту? Саме час це зробити!

Інгредієнти:

  • Горілка – 0,5 л
  • М’ята (можна мелісу) – 50 гр
  • Сушена ягода ялівцю – 7 шт
  • Зелений харчовий барвник – за бажанням

Приготування:

  1. Листя м’яти крупно нарізаємо, поміщаємо у скляну банку.
  2. Додаємо ягоди ялівцю і заливаємо горілкою.
  3. Забираємо в темне місце на 14 днів.
  4. Через 14 днів проціджуємо, за бажання додаємо зелений харчовий барвник і розливаємо по пляшках.

Охолоджуємо та можна дегустувати.