Найбільш простий, економний та смачний! Ми готуємо це майже все літо.
Приготування:
- Беремо 2 апельсина і один лимон .
- Миємо, відрізаємо жопки і нарізаємо на невеликі шматочки.
- Ударяємо кісточки.
- Прибираємо в морозилку на 1,5-2 години, це позбавить шкірку від гіркоти .
- Дістаємо і перемелюємо. Можна блендером, можна м’ясорубкою.
- Викладаємо в банку або графін. В мене це два 2-х л графіни!
- Додаємо трохи цукру.
- Заливаємо.
Тут є два варіанти:
- Газована вода-тоді вийде справжнісінький лимонад, але йому треба постояти приблизно пів години.
- Або залити окропом – лимонад готовий вже через 5 хвилин!
Нам більше подобається другий варіант.
Теоретично, його ще потрібно процідити, тому що через 5-6 годин може почати гірчити, але у нас жодного разу стільки він не протримався. Випиваємо відразу)
У результаті я залила 2 апельсини та лимон -4 літрами води приблизно.
Спробуйте обов’язково, але будьте готові, що домочадці з вас потім не злізуть.