Краще створювати десерти до свята своїми руками. Це не так складно, як здається на перший погляд. Приготуємо простий десерт до чаю.
Інгредієнти тіста для ягідного десерту:
- Яйця — 4 шт.
- Цукор — 2 ст. л.
- Сіль — щіпка.
- Борошно — 180.
- Молоко — 400 мл.
- Вершкове масло — 30 г.
Інгредієнти для крему:
- Вершковий сир — 350 г.
- Цукрова пудра — 100 г.
- Вершки 33% — 200 мл.
- Ягоди.
Приготування:
- Збиваємо в мисці яйця із сіллю та цукром. Виливаємо суміш 200 мл молока, перемішуємо. Висипаємо в суміш борошно і замішуємо рідке гладке тісто без грудок.
- Виливаємо в тісто залишки молока, знову перемішуємо. Розтоплюємо вершкове масло, виливаємо в тісто.
- Виливаємо тісто на лист 20х33 см застелений пергаментом.
- Випікаємо бісквіт за 180 градусів 25 хвилин.
- Далі даємо бісквіту злегка охолонути, накриваємо пергаментом та решіткою. Витягуємо бісквіт із листа, знімаємо нижній пергамент і даємо повністю охолонути.
- Для крему змішуємо міксером вершковий сир із цукровою пудрою та вершками. Покриваємо кремом верхівку бісквіту, розділимо поверхнею ягоди.
- Згортаємо бісквіт у рулет, щільно загортаємо у пергамент на кілька хвилин.
- Залишається розділити рулет на пару частин та посипати цукровою пудрою.
Також цей рулет можна покрити тертим шоколадом або зробити глазур.