Зефірка

Хіт кількох сезонів підряд! Огірки по-фінськи – рецепт простий і швидкий. Огірки виходять хрусткими та дуже смачними

Рецепт народної медицини, який стає все більш популярним протягом останніх кількох років (так, у заготовках також є тренди).

Рецепт гарний, дуже швидкий. Огірки виходять хрусткими, смачними, мені ближче до класичного смаку маринованих огірків. Найголовніше – закривати їх одне задоволення – ніяких стерилізацій готового продукту! часу минає мінімум.

Хіт кількох сезонів підряд! Огірки по-фінськи - рецепт простий і швидкий. Огірки виходять хрусткими та дуже смачними

Рецепт:

  • Огірки 2кг
  • Вода 1л
  • Сіль 2 ст.л
  • Цукор 100гр
  • Оцет 120мол
  • Лавровий лист 1шт
  • Перець горошком запашний 4шт
  • Гірчиця насіння 1 ст.л

Приготування:

  1. Огірки промити, замочити на кілька годин у холодній воді. Всі інгредієнти, що залишилися, змішати в каструлі і довести до кипіння і зняти з плити. Огірки порізати великими шматками (по 2-3 см завдовжки) і додати в каструлю. Поставити на середній вогонь, довести до кипіння і повільно кип’ятити, перш ніж всі вони не змінять колір.
  2. Розкласти огірки по стерильних банках, залити маринадом і закатати. Прибрати під шубу до повного остигання.
  3. Стоять відмінно і просто в шафі (але перед подачею краще охолодити).
  4. Зверніть увагу, маринад може залишитися – його можна використовувати повторно (у той же день)

Смачного!

Хіт кількох сезонів підряд! Огірки по-фінськи - рецепт простий і швидкий. Огірки виходять хрусткими та дуже смачними

Пробували такі огірки? Як вам?