Зефірка

Готую “Розсольник на зиму” тільки за цим рецептом! Взимку супчик з ним виходить наваристим і найсмачнішим

Готую “Розсольник на зиму” тільки за цим рецептом! Взимку супчик з ним виходить наваристим і найсмачнішим

Інгредієнти:

  • Огірок свіжий – 3 кг⠀
  • Помідори – 1,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 кг
  • Морква – 1 кг⠀
  • Крупа перлова – 500 гр (попередньо замочую, зазвичай на ніч) ⠀
  • Сіль – 2 ст. л.⠀
  • Цукор – 4 ст. л.⠀
  • Оцет 9% – 0,5 скл.
  • Вода – 0,5 л⠀
  • Олія – 0,5 скл.⠀⠀

Приготування:

  1. Огірки та помідори ріжу кубиками, цибулю дрібно нарізаю, морква на великій тертці. Перловку промиваю. У ємність для тушкування викладаю помідори. Додаю воду, сіль, цукор, олію.
  2. Потім додаю огірки, перловку, цибулю та моркву. Перемішую, ставлю на вогонь. Після закипання тушу 20 хвилин, потім додаю оцет та ще тушу 10 хвилин.
  3. Гарячу заготовку розкладаю по стерилізованих банках та закручую кришками. Загортаю ковдрою до остигання.

Вихід – 6,5 літрів. ⠀

Відмінна заготівля на зиму та дуже смачна.

Взимку відварити бульйон з картоплею, викласти цю баночку і вуаля розсолник готовий.Готую "Розсольник на зиму" тільки за цим рецептом! Взимку супчик з ним виходить наваристим і найсмачнішим

Останні дописи