Зефірка

Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус “Реліш”. Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності

Приготуйте соус реліш з огірків та гірчиці! Цей соус має прекрасний кисло-солодкий смак і легку пікантну нотку.

Рецепт: на 3 банки по 350 гр

Інгредієнти:

  • Огірки -1 кг
  • Цибуля -2 середніх шт
  • Болгарський перець -2 шт і стручок Чилі (за бажанням)
  • Гірчиця (зерниста, діжонська, міцна кожної по 60 гр) якщо немає діжонської то додайте ще по 20 гр міцної та зернистою.
  • Цукор -130 гр
  • Сіль -1 ст. л з невеликою гіркою
  • Куркума -1/2 ст. л
  • Оцет 9% – 35 мл
  • Крахмаль -1 ст. л (кукурудзяний або картопляний) та вода 120 мл.

Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус "Реліш". Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності

Приготування:

  1. Усі інгредієнти дрібно нарізати і викласти у каструлю.Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус "Реліш". Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності
  2. Додати сіль, Цукор, куркуму, гірчицю.Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус "Реліш". Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності
  3. Перемішати і залишити на 3-4 години, щоб огірки пустили сік. Потім додати оцет.Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус "Реліш". Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності
  4. Перемішати і варити з моменту закипання рівно 10 хвилин.
  5. Потім розводимо крохмаль, заливаємо, перемішуємо і варимо 4-5 хвилин.
  6. Розливаємо по стерильних банках і закручуємо кришками.Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус "Реліш". Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності
  7. Забираємо під теплу ковдру до повного остигання. Зберігаємо там де Ви зберігаєте всі свої закрутки.Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус "Реліш". Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності

Взимку на хот-доги – неймовірно смачно!Такого Ви ще точно не пробували! Огірково-гірчичний соус "Реліш". Виходить кисло-солодкий з легкою ноткою пікантності

Останні дописи