Зефірка

«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!

Сезон закручування в розгарі. Прийшов момент розкрити секретний рецепт, переданий мені моєю бабусею. Це найсмачніше лечо, яке мені коли-небудь доводилося спробувати.

Ви також займаєтеся заготовками на зиму? Спробуйте.

Інгредієнти:

  • Помідори – 4,5 кг
  • Болгарський перець-4 кг
  • Цукор – 500 гр
  • Сіль – 5 ст. л
  • Соняшникова олія – ​​400 мл
  • Оцет 9% – 200 мл
  • Перець чорний горошком – за смаком

Приготування:

  1. Помідори миємо та ріжемо дрібно.«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!
  2. Відправляємо у велику каструлю, блендеруємо. Можна пропустити через м’ясорубку замість блендера.«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!
  3. Перець миємо,«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!
  4. чистимо і нарізаємо човниками.«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!
  5. Відправляємо у каструлю до помідорів.«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!
  6. Ставимо каструлю на плиту, додаємо цукор та сіль. Перемішуємо.
  7. Доводимо до кипіння, додаємо олію, добре перемішуємо.«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!
  8. Зменшуємо газ і варимо 1 годину.
  9. Вливаємо оцет і додаємо перець горошком.
  10. Томимо ще 5-7 хвилин і розливаємо по стерилізованих банках.

«Лечо» із перцю на зиму: секретний рецепт, який дістався мені від бабусі. Це найсмачніше лечо, яке я їла у своєму житті!

Останні дописи