Привіт всім! Насолоджуйтесь найсмачнішою кукурудзою! У моїй сім’ї всі без винятку її обожнюють! Це справжній смак літа, збережений на зиму.
Інгредієнти:
- Кукурудза.
- Сіль (велика) – на кожну баночку по 1 ч. л.
- Цукор – на кожну баночку по 1 ч. л.
- Паприка – на кожну баночку по 1 ч. л.
- Оцет (70%) – на кожну баночку по 2/3 ч. л.
- Окріп.
На розмір баночки – 1 л.
Приготування:
- Молоду кукурудзу звільнити від усього зайвого, промити і нарізати на шматочки.
- В чисту, суху скляну баночку – 1 л. викладаємо нарізану кукурудзу, як можна щільніше.
- У кожну баночку додаємо сіль (велика) – на кожну баночку по 1 ч. л., цукор – на кожну баночку по 1 ч. л.,
- Також додаємо паприку – на кожну баночку по 1 ч. л. Оцет (70%) – на кожну баночку по 2/3 ч. л.
- Заливаємо окропом і ставимо стерилізувались.
- На дно каструлі кладемо відріз тканини або рушник (щоб потім скло не луснуло).
- Ставимо каструлю на плиту та на середньому вогні доводимо воду до кипіння. Стерилізувати 40 хвилин.
- Виймаємо і щільно закриваємо кришками.
Увага
- Кришки банок повинні бути щільно закриті! За жодних обставин не повинно потрапляти повітря!
- Умови зберігання повинні бути правильними.
- У нас під більшістю будинків (на землі) є прохолодні підвали. Ми бережемо її там.
- Якщо ви не дотримуєтеся цієї інструкції, виріб може бути пошкоджений.