Довго шукала цей рецепт і нарешті знайшла для себе найкращий рецепт найсмачнішого варення з шовковиці на зиму – густе, ароматне і таке смачнюще – зберігайте рецепт, щоб не загубити!
Інгредієнти:
На 5 банок 700 гр.
- біла шовковиця – 3 кг.
- цукор – 3 кг.
- вода – 3 склянки.
- лимонна кислота – 0,5 чайн. ложки.
Приготування:
- Шовковицю промити, засипати цукром, залишити на 2 години.
- Потім додати гарячу воду, довести до кипіння, додати лимонну кислоту і варити до готовності.
- Готовність я визначаю так, краплі варення капаю на серветку, якщо краплю серветка не вбере в себе – варення готове.
Розливаємо готове вареннячко по чистих, стерилізованих баночках і закручуємо стерильними кришками.
УДАЧИ ВАМ МОЇ ДОРОГІ, НЕХАЙ ВСЕ ВДАЄТЬСЯ І СМАКУЄ – МИРУ НАМ ВСІМ І ЗДОРОВЯ.