Зефірка

Смачні м’ясні рулети з цибульною подушкою: простий рецепт, який точно сподобається

Сьогодні на вечерю ніжні, соковиті і ароматні м’ясні рулети. І всі секрети приготування такої смачної м’ясної страви ви дізнаєтеся з нашого рецепта.

Інгредієнти:

  • свинна вирізка 700 г.
  • масло вершкове 100 г.
  • кріп пучок
  • часник 2 зубця
  • борошно 1 ст. л.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • сир твердий 100 г.
  • огірок солоний 2 шт.
  • олія 1 ст. л.
  • сіль щіпка
  • перець мелений щіпка

Приготування:

  1. Підготувати все необхідне.88b8a365bd573649509628933ac14f50
  2. Свинину нарізати спочатку на стейки товщиною близько сантиметра.a77fb32376b3fccfb9f58b15d0af32a0
  3. Відбити кухонним молоточком якомога тонше, повинні вийти тонкі пласти м’яса, але при цьому намагайтеся не пошкодити і не порвати їх.6721b9621ffbd228f00705908aa032b5
  4. Для начинки натерти на буряковій терці сир і солоний огірок.821605d9199edb876418f45705fadf31
  5. У мисочці змішати м’яке вершкове масло, нарубаний кріп і часник.36f6a265dfb16ebfe28530384766a492
  6. М’ясо укласти на рівну поверхню, трохи приправити сіллю і меленим перцем. Викласти тонкий шар підготовленої масляної намазки.
  7. Ближче до краю укласти по чайній ложці тертого солоного огірка і сиру.dec4b40cdbd52a791c658972537ccb7c
  8. Зробити один оборот, загнути краї, загорнути на зразок голубців.7925b3df273fa31e902592b1b1b3d95e
  9. Так начинити всі заготовки.d3a14c6ac8f7f617f6aba76e7e02bab2
  10. Обкатати з усіх боків в борошні.cb792b0fd53e31f7085db487199789b1
  11. Викласти на розігріту з олією сковорідку і смажити на сильному вогні до рум’яної скоринки з усіх боків.6a107fb7d20551c950884ebd3e23196a
  12. У форму для запікання викласти півкільцями ріпчастої цибулі. Зверху розмістити обсмажені м’ясні рулети.429f9a413eba7774a6202861bbbf1aaa
  13. Прикрити фольгою і поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу прибрати, посипати тертим сиром і тримати ще 10 хвилин.5e9eb0b4ec379ea68d7537f9d27966c8

М’ясні рулети готові. М’ясо ніжне, соковите і ароматне, а цибуля служить в якості гарніру.

Такі рулети можна приготувати не тільки в будні, але і подати на святковий стіл, так само, як і ці смачні рулети з омлету.Готую м'ясні рулети на цибульній подушці: відбиваю, начиняю, запікаю, розлітаються "на ура"