Надзвичайно смачні картопляні котлетки з рисом: швидкий та простий рецепт з використанням доступних інгредієнтів
Інгредієнти:
- Картопля – 3 штуки
- Рис – 1 скл.
- Цибуля (червона – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Тунець консервований – 1 банка (за бажанням)
- Зелена цибуля – пучок
- Яйце куряче – 1 штука
- Сіль – за своїм смаком
- Борошно (у мене рисове) – 0,5 склянки
Приготування:
- Очищену картоплю варимо до готовності в солоній воді і розминаємо товкачем.
- Рис відварюємо. Цибулину дрібно нарізаємо і кладемо на розжарену сковороду з олією.
- Викладаємо терту моркву, смажимо до готовності і викладаємо до картоплі.
- Зварений рис теж відправляємо до картоплі. Додаємо консервований тунець ( за бажанням ).
- Розбиваємо яйце, всипаємо сіль і розмішуємо. Посипаємо подрібненою зеленою цибулею і перемішуємо. Висипаємо борошно і перемішуємо.
- Формуємо котлети і валяємо в борошні. Обсмажуємо на розжареній сковороді з кожного боку до золотистості.