Зефірка

Зникає зі столу в мить! Повітряний десерт за 5 хвилин Вашого часу! Так смачно, що просто пальчики оближеш

Сирний десерт з полуницею – це справжнє буяння смаку та аромату. Желе виходить дуже ніжним, а якщо ви ще й візьмете жирну сметану чи якісний йогурт, він взагалі вийде ідеальним.

Інгредієнти:

  • сир, 500 г.
  • йогурт полуничний, 500 мл.
  • полуниця, 300 г.
  • цукор, половина склянки чи до смаку.
  • желатин, 15 г та 10 г.
  • печиво, 100 г.

Приготування:

  1. Беремо дві склянки і в одну насипаємо 10 г желатину. У другій – 15 г. Заливаємо теплою водою та залишаємо набухати.
  2. Сир змішуємо з йогуртом і перебиваємо масу занурювальним блендером до однорідності.
  3. Полуницю – свіжу або заморожену змішуємо із цукром.

    Порада: цукру додавайте склянку, якщо любите солодке або половину склянки за рецептом – все до смаку.

  4. Перебиваємо ягоду із цукром занурювальним блендером.
  5. Печиво подрібнюємо на шматочки (беріть будь-яке) та змішуємо з йогуртовою масою.
  6. Одну склянку з желатином вливаємо в масу йогурту. Перемішуємо.
  7. Другу склянку желатину змішуємо із полуничною масою.
  8. Беремо силіконову форму і викладаємо обидві маси білу – і полуничну, чергуючи по кілька ложок, щоб отримати мармуровий ефект десерту.
  9. Відправляємо десерт у холодильник до повного застигання.
  10. Полуницю можна замінити будь-якими іншими ягодами або фруктами і йогурт ви можете брати будь-який, на свій смак.9eb8005cd06806703e885861782a7100

Останні дописи