Зефірка

Ви будете здивовані! Неймовірно просто та смачно. Цей десерт діти просять готувати через день

Цей десерт став справжнім хітом у нашій родині! Його обожнюють усі — і дорослі, і особливо діти, які просять готувати його майже щодня. І не дивно, адже готується він буквально за лічені хвилини, з найпростіших інгредієнтів, а результат — неймовірно ніжний, легкий і смачний. Якщо ви шукаєте рецепт, який не забирає багато часу, але дарує максимум задоволення — обов’язково спробуйте цей десерт. Ви точно будете здивовані, як щось таке просте може бути таким смачним!

Інгредієнти:

Для бісквіту:

  • Яйця — 2 шт.
  • Сіль — щіпка.
  • Цукор — 40 г.
  • Вершкове масло — 15 г.
  • Борошно — 35 г.
  • Какао — 10 г.
  • Розпушувач.

Інгредієнти для крему:

  • Сир — 200 г.
  • Вершки 33% — 250 мл.
  • Згущене молоко.

Інгредієнти для глазурі:

  • Шоколад — 100 г.
  • Олії — 40 мл.
  • Арахіс — 100 г.

Приготування:

  1. У миску розбиваємо яйця, висипаємо сіль та цукор, збиваємо до пишноти. Додаємо до яєць вершкове масло, перемішуємо.
  2. Просіюємо до яєць борошно, розпушувач та какао, замішуємо густе тісто для бісквіту. Випікаємо бісквіт при 180 градусах 15 хвилин, подрібнюємо до великої крихти.9f5253a9351869068bb308226c143ce2
  3. Для крему змішуємо домашній сир із вершками та згущеним молоком, збиваємо до пишних стійких піків.306ab5626cbd788be6fdb7bd16763c13
  4. Забираємо ⅓ бісквітної крихти із форми.
  5. Утрамбовуємо залишки крихти і змащуємо вареним згущеним молоком. У кондитерський мішок кладемо крем, зціджуємо його на поверхню шару із згущеного молока.58c3e626c12a4be53812fe47305706d5
  6. Посипаємо кремом шар бісквітною крихтою. На поверхню крихти знову зціджуємо спершу варене згущене молоко і крем. Для глазурі розтоплюємо шоколад із олією.
  7. Висипаємо в шоколад подрібнений арахіс та перемішуємо. На верхівку торта викладаємо шоколадну глазур із горіхами.9181da07e1ae0029182b2335fd860ca1
  8. Залишаємо торт у холодильнику на 2 години.09cd7013d13454e661a7b050ea519553

Останні дописи