Цей торт — справжня домашня знахідка! Його не знайти у жодному магазині, адже він готується без випічки і тільки з натуральних інгредієнтів. Соковитий, ніжний і дуже смачний десерт, який ідеально підходить для будь-якого свята або просто для сімейного чаювання. Якщо хочете здивувати близьких унікальним і легким у приготуванні десертом — цей рецепт саме для вас!
Інгредієнти для коржа:
- Печиво Марія — 250 г
- Вершкове масло — 110 г.
Інгредієнти для крему:
- Молоко —450 мл
- Яйця — 2 шт.
- Цукор — 100 г
- Кукурудзяний крохмаль — 60 г
- Ванільний ароматизатор — 7 крапель
- Вершкове масло — 100 г
- Нектарин — 300 г.
Приготування:
- У сотейник розбиваємо яйця, висипаємо цукор та крохмаль, додаємо ванільний ароматизатор та ⅓ частину молока.
- Збиваємо компоненти до однорідності за допомогою вінчика.
- Поступово виливаємо частини молока, що залишилися, в суміш. На середньому вогні доводимо молоко до загустіння, постійно помішуємо вінчиком. Накриваємо основу для крему в контакт із харчовою плівкою, залишаємо остигати.
- Подрібнюємо у блендері печиво Марія до дрібної крихти. Розтоплюємо 110 г вершкового масла, виливаємо в крихту, перемішуємо компоненти.
- Форму для торта застилаємо пергаментом, борти змащуємо олією. На борти викладаємо також пергамент.
- Перекладаємо ⅔ частини крихти у форму, утрамбовуємомо дном і стінками, прибираємо в холодильник.
- У цей час збиваємо в мисці вершкове масло, поступово викладаємо до нього основу для крему.
- Нарізаємо маленькими шматочками нектарин, кладемо у крем, змішуємо.
- У форму, що злегка затверділа, з крихти викладаємо кремову начинку, розрівнюємо по поверхні.
- Посипаємо кремову верхівку залишками крихти від печива. Залишаємо торт у холодильнику на 8 годин.
В результаті виходить гарний кремовий торт із фруктами.