Зефірка

Один з найбільш обожнюваних мною варіантів приготування млинців. М’які, ніжні, соковиті, томлені в духовці налисники з сиром

Один з найбільш обожнюваних мною варіантів приготування млинців. М’які, ніжні, соковиті, втомлені в духовці налисники з сиром.

Класичний варіант формування налисників розказано у тексті рецепта. На фото у мене спрощений варіант: млинець змастила тонким шаром начинки, згорнула рулетиком і розрізала кожен на 3 частини.

Налисники з сиром

Інгредієнти:

Для тіста:

  • 0,5 літра молока
  • 3 яйця
  • дрібка солі
  • 50 г цукру
  • 40 г олії
  • 170 г борошна

Для начинки:

  • 500 г сиру
  • 1 яйце
  • 150 г цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру

Один з найбільш обожнюваних мною варіантів приготування млинців. М'які, ніжні, соковиті, томлені в духовці налисники з сиром

Приготування:

  1. Яйця збити із сіллю та цукром, додати частину молока. Всипати борошно, розмішати. Додати молоко і олію, що залишилося, і добре перемішати.
  2. Бажано дати тісту постояти 10-15 хвилин.
  3. Смажити тонкі млинці на добре розігрітій сковороді на середньому вогні з двох боків до рум’яності. Перед смаженням першого млинця, сковороду добре нагріти і змастити олією.
  4. Для начинки до сиру додати яйце, цукор та ванільний цукор, все пробити занурювальним блендером.
  5. Кожен млинець розрізати на 4 частини.
  6. На широку частину трикутника викласти чайну ложку начинки та згорнути конвертиком.
  7. Скласти налисники у форму для запікання. На кожен шар налисників викласти тонко нарізане вершкове масло.
  8. Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 30 хвилин.
  9. Подавати теплими та зі сметаною.

Один з найбільш обожнюваних мною варіантів приготування млинців. М'які, ніжні, соковиті, томлені в духовці налисники з сиром

Останні дописи