Зефірка

Найсмачніший крем для вафельного торта з найпростіших продуктів – (халвовий, шоколадний, кокосовий)

Найсмачніший крем для вафельного торта можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Чим перемазати вафельний торт? Це питання цікавить багатьох. Такі десерти користуються величезною популярністю, адже не потребують випікання: достатньо приготувати улюблений крем, перемастити коржі — і десерт готовий.

Сьогодні пропонуємо три види кремів для вафельних коржів: шоколадний, халвовий та кокосовий. Кожен з них вирізняється своїм унікальним смаком і обов’язково заслуговує на увагу. Радимо спробувати приготувати хоча б один із цих кремів. Окрім того, ці креми чудово підходять для прошарування пляцків та тортів, додаючи їм неперевершеного смаку та аромату.

Халвовий крем для вафельних коржів

16e45e2d687c67ccee61bb8bb98d22ba

Продукти:

  • Хавлва – 300 гр.
  • Згущене молоко (сире) – 100 мл.

Халву подрібнюємо зручним для Вас способом, додаємо до неї згущене молоко, пермішуємо.

Готовим кремом перекладаємо коржі. Смакуємо!

Шоколадний крем для вафельних коржів:

fd15ae5e6767fcdab01e576e511ab8ca

  • молоко 10 ст.л.
  • цукор 15 ст.л.
  • какао 3 ст.л.
  • борошно 5 ст.л.
  • масло вершкове 200 гр.

Перелічені інгредієнти перекладаємо у каструлю, вмикаємо дуже маленький огонь, постійно помішуємо до загустіння (приблизно 15-20 хв.)

Кокосовий крем:

3026d716ad2061fe7a9a7b9cd8b0e19d

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Згущене молоко (сире) – 100 мл.
  • Кокосова стружка – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 2 ст.л.

Приготування:

  1. Масло кімнатної температури збиваємо з цукровою пудрою до пишної маси.
  2. Додаємо кокосову стружку та згущене молоко. Перемішуємо.
  3. Перекладаємо коржі і кладемо у холодильник для стабілізації крему.

Останні дописи