Найсмачніший крем для вафельного торта можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Чим перемазати вафельний торт? Це питання цікавить багатьох. Такі десерти користуються величезною популярністю, адже не потребують випікання: достатньо приготувати улюблений крем, перемастити коржі — і десерт готовий.
Сьогодні пропонуємо три види кремів для вафельних коржів: шоколадний, халвовий та кокосовий. Кожен з них вирізняється своїм унікальним смаком і обов’язково заслуговує на увагу. Радимо спробувати приготувати хоча б один із цих кремів. Окрім того, ці креми чудово підходять для прошарування пляцків та тортів, додаючи їм неперевершеного смаку та аромату.
Халвовий крем для вафельних коржів
Продукти:
- Хавлва – 300 гр.
- Згущене молоко (сире) – 100 мл.
Халву подрібнюємо зручним для Вас способом, додаємо до неї згущене молоко, пермішуємо.
Готовим кремом перекладаємо коржі. Смакуємо!
Шоколадний крем для вафельних коржів:
- молоко 10 ст.л.
- цукор 15 ст.л.
- какао 3 ст.л.
- борошно 5 ст.л.
- масло вершкове 200 гр.
Перелічені інгредієнти перекладаємо у каструлю, вмикаємо дуже маленький огонь, постійно помішуємо до загустіння (приблизно 15-20 хв.)
Кокосовий крем:
- Масло вершкове – 200 гр.
- Згущене молоко (сире) – 100 мл.
- Кокосова стружка – 100 гр.
- Цукрова пудра – 2 ст.л.
Приготування:
- Масло кімнатної температури збиваємо з цукровою пудрою до пишної маси.
- Додаємо кокосову стружку та згущене молоко. Перемішуємо.
- Перекладаємо коржі і кладемо у холодильник для стабілізації крему.