Найніжніший сирний торт із ягодами, який готується легко та без випічки. Для приготування я використала заморожену полуницю, але, звісно, можна взяти й свіжі ягоди. Спробуйте приготувати цей десерт один раз, і він стане вашим улюбленим рецептом.
Інгредієнти:
- 200 г цукру
- 360 г сиру
- 300 г печива
- 350 г полуниці
- 4 ст. ложки сметани
- 2 ст. ложки желатину
- 100 г вершкового масла
Приготування:
- У різних тарілках залити по 1 ст. ложці желатину 150 мл холодної води.
- Печиво подрібнити в блендері, додати розтоплене масло і перемішати. Розподілити тонким шаром по формі і зробити бортики. Поставити на 30 хвилин у холодильник.
- Для сирного шару додати до 100 г цукру, сметану і збити блендером. Додати розтоплений у мікрохвильовій печі желатин і знову збити. Вилити сирний шар на основу печива і поставити в холодильник до застигання.
- Полуницю проварити з цукром буквально 5 хвилин. Дати трохи охолонути і збити блендером. Влити розтоплений желатин та знову збити. Вилити на сирний шар. Поставити у холодильник до повного застигання.
Приємного приготування і смачного Вам мої любі!