Зефірка

“Картопляні котлетки: відкриття в кулінарії зі звичайних інгредієнтів – картоплі, рису та вільного часу”

Надзвичайно смачні картопляні котлетки з рисом: швидкий та простий рецепт з використанням доступних інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 штуки
  • Рис – 1 скл.
  • Цибуля (червона – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Тунець консервований – 1 банка (за бажанням)
  • Зелена цибуля – пучок
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Сіль – за своїм смаком
  • Борошно (у мене рисове) – 0,5 склянки

Приготування:

  1. Очищену картоплю варимо до готовності в солоній воді і розминаємо товкачем.9c9ccf280533cd6576b490dd64d87b3c
  2. Рис відварюємо. Цибулину дрібно нарізаємо і кладемо на розжарену сковороду з олією.0fc12bb69f1949fa75994a9956e21a10
  3. Викладаємо терту моркву, смажимо до готовності і викладаємо до картоплі.0c3619529d2d723f97e6139c4952103d
  4. Зварений рис теж відправляємо до картоплі. Додаємо консервований тунець ( за бажанням ).5f948616a7b2912528fd143d2b7c5c99
  5. Розбиваємо яйце, всипаємо сіль і розмішуємо. Посипаємо подрібненою зеленою цибулею і перемішуємо. Висипаємо борошно і перемішуємо.200ff92f5c6567f6d73fc12b2b8ada7b
  6. Формуємо котлети і валяємо в борошні. Обсмажуємо на розжареній сковороді з кожного боку до золотистості.e28999bb0d202f8a7d84a967d4f105fd