Створюється страва на швидку руку, знадобляться найпростіші і доступні продукти. Яйця в салат додаються не варені, з сирої ячної суміші смажаться тонкі млинці, після нарізаються смужками.
Яйця в такому вигляді роблять салат більш ніжним, а його смак оригінальним. Пікантні нотки салату додає морква по-корейськи і мариновані гриби. Гриби можна використовувати найрізноманітніші за смаком.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Мариновані гриби – 160 гр.
- Шинка – 200 гр.
- Цибуля – ¼ шт.
- Майонез – 1,5 ст. л.
- Сіль – за смаком
Приготування:
- Сирі яйця розбийте в глибоку ємність, посоліть і поперчіть, розколотіть виделкою до однорідності.
- Поверхню сковороди змастіть олією, розігрійте, вилийте половину яєчної суміші, розподіляючи її рівним шаром. Смажте млинець на середньому вогні з двох сторін. З двох яєць вийде 2-3 млинці, в залежності від діаметра використовуваної сковороди.
- Млинці повністю остудити, кожен поверніть в трубочку, наріжте поперек, щоб вийшли смужки.
- Шинку також наріжте довжиною соломкою, додайте до яєчних млинчиків.
- Мариновані гриби наріжте довгими шматочками, закиньте в основний склад.
- Невелика кількість ріпчастої цибулі нашаткуйте тонкими пір’ям, потисніть руками, щоб вони стали м’якше і пустили сік.
- Моркву по-корейськи звільніть від великих прянощів. Дуже довгі смужки моркви розріжте на кілька частин, додайте в салат.
- Суміш заправте майонезом, присипте сіллю і меленим перцем, перемішайте, щоб соус огорнув кожен елемент.
Салат перекладіть в тарілку, подайте на стіл.