Зефірка

“Швидкий та смачний “Експрес” салат з морквою по-корейськи, який зникне зі столу миттєво”

Створюється страва на швидку руку, знадобляться найпростіші і доступні продукти. Яйця в салат додаються не варені, з сирої ячної суміші смажаться тонкі млинці, після нарізаються смужками.

Яйця в такому вигляді роблять салат більш ніжним, а його смак оригінальним. Пікантні нотки салату додає морква по-корейськи і мариновані гриби. Гриби можна використовувати найрізноманітніші за смаком.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Мариновані гриби – 160 гр.
  • Шинка – 200 гр.
  • Цибуля – ¼ шт.
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Приготування:

  1. Сирі яйця розбийте в глибоку ємність, посоліть і поперчіть, розколотіть виделкою до однорідності.
  2. Поверхню сковороди змастіть олією, розігрійте, вилийте половину яєчної суміші, розподіляючи її рівним шаром. Смажте млинець на середньому вогні з двох сторін. З двох яєць вийде 2-3 млинці, в залежності від діаметра використовуваної сковороди.b107e8a71f7640e0ecfa26e05456edd1
  3. Млинці повністю остудити, кожен поверніть в трубочку, наріжте поперек, щоб вийшли смужки.2c012cc004ec8795cb6e61ca67f66e32
  4. Шинку також наріжте довжиною соломкою, додайте до яєчних млинчиків.
  5. Мариновані гриби наріжте довгими шматочками, закиньте в основний склад.fc345d54cffc8de242ada0685301dab7
  6. Невелика кількість ріпчастої цибулі нашаткуйте тонкими пір’ям, потисніть руками, щоб вони стали м’якше і пустили сік.4e89366e48be5f227f83a7de3b5a6cb9
  7. Моркву по-корейськи звільніть від великих прянощів. Дуже довгі смужки моркви розріжте на кілька частин, додайте в салат.5186d09474546be25b505ca1bc68a7de
  8. Суміш заправте майонезом, присипте сіллю і меленим перцем, перемішайте, щоб соус огорнув кожен елемент.45cfb58aa45ef3611e9e7ec32befe1a9

Салат перекладіть в тарілку, подайте на стіл.