Зефірка

Цікавий рецепт з кабачків “Човники”: рецепт без м’яса, смачно, ситно і оригінально, оцінила вся сім’я і сказали готувати так частіше

Сьогодні пропоную рецепт цікавої та смачної страви з кабачків. Приготування молодих кабачків без м’яса передбачає оформлення у вигляді оригінальних човників, які стануть справжньою окрасою вашого столу. Завдяки яєчним жовткам страва набуде ще більш яскравого вигляду.

Інгредієнти:

  • 4 кабачка.
  • 1 цибулина.
  • Олія.
  • 2 картоплини,
  • 1 солодкий перець.
  • Гриби 300 гр.
  • 1 зубчик часнику.
  • Сіль – щіпка,
  • чорний перець – щіпка,
  • 8 яєчних жовтків,
  • Сир 150 гр.

Приготування:

  1. Молоді кабачки розрізаємо навпіл і за допомогою ложки видаляємо м’якоть зсередини, щоб вийшов “човник”.3690d914d19ac7af9e2c001d532064df
  2. На сковороді обсмажити ріпчасту цибулю. Трохи пізніше додамо картоплю, порізану дрібним кубиком.d696be256ec25ecf5e883c6ae8b3b371
  3. Ще через 5 хвилин додамо болгарський перець і шампіньйони. Здобримо начинку сіллю, перцем і подрібненим часником. Доведемо її до готовності і знімемо з вогню.283bc57930c2993cea0381103d768d94
  4. Наповнюємо кабачки начинкою, злегка утрамбовуючи. Зверху викладаємо яєчні жовтки – по 2 на човник.553313d2660eada6149b828f8f0b81c1
  5. Присипаю страву сиром і поставимо в духовку приблизно на 40-45 хвилин при 180 гр.4ad9cfdba49b27e9c109e14192d7cd0c

Готові “човники” подаємо, присипавши кропом. Можна зробити сметанний соус і доповнити ним страву. Смачного!5671b7558fdd084e7969a72f2ca58b76