Зефірка

Шоколадний торт без грама борошна та цукру – мій лідер серед корисних десертів (рецепт для діабетиків)

Шоколадний торт без грама борошна та цукру – мій лідер серед корисних десертів (рецепт для діабетиків)

Шоколадний торт без грама борошна та цукру - мій лідер серед корисних десертів (рецепт для діабетиків)

Інгредієнти:

  • Яйця — 5 шт.;
  • Какао — 45 г;
  • Підсолоджувач;
  • Вершкове масло — 50 г;
  • Сметана — 200 г.

Приготування:

  1. Розбиваємо в миску яйця, збиваємо їх міксером до білої маси. Висипаємо до яєць 35 г какао, продовжуємо збивати масу до однорідності.ed53727ae2824f88353c3acf88b65bbc
  2. Змащуємо пергамент на деку вершковим маслом, виливаємо на поверхню яйця з какао, розділимо рівномірно.cf466ee87e1440e568a2f33aba43c67a
  3. Випікаємо корж при 180 градусів 15 хвилин.a5d55516e001658bdcb20fdf86fdc91e
  4. В окремій тарі змішуємо м’яке вершкове масло з підсолоджувачем — його додаємо до смаку. Викладаємо в масло сметану, висипаємо залишки какао, збиваємо міксером до утворення крему.aa8de64e5482b3310033f0d5d6625de2
  5. Видаляємо з коржа нерівні краї, ділимо на 4 однакові бісквіти. Кожен бісквіт змащуємо кремом, викладаємо один на одного.
  6. Боки та верхівку торта також змащуємо сметанним кремом.9e710519d2acd422afcc84f2dc2f493e
  7. Залишки від коржа подрібнюємо у дрібну крихту.afb14ddade72a9a5ee25b01c3f404325

Останні дописи