Смачнюще сирне печиво на швидку руку! Готую кли в холодильнику завалялось трішки домашнього сиру! Воно дуже ніжне, розсипчасте і таке смачне – рецеомендую!
Інгредієнти:
- сир – 250 грам;
- борошно – 1 склянка;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- ванільний цукор – 1 пакетик;
- цукор (на посипання) – 100 грам;
- масло – 100 грам;
- сіль – щіпка.
Приготування:
- Змішати борошно з розпушувачем, ванільним цукром і щіпкою солі;
- Натерти в борошно масло на терці і руками розтерти в крихту;
- Додати сир і вимісити тісто. Якщо потрібно додайте трохи борошна при замісі тіста.
- Розділити тісто на 4 частини, розкотити одну, посипати цукром. Потім розкотити другий шматок тіста і накрити ним перший. Так само посипати цукром. Так і з іншим тістом;
- Нарізати на шматочки (можна фігурним ножем, а можна звичайним), викласти на пергамент і запекти при 200 ° до рум’яного кольору.