Рулет, що просто тане в роті. Як завжди, я приступаю до приготування великої кількості солодощів.
І ділюся з вами найсмачнішими рецептами.
Інгредієнти:
Корж:
- Яйця – 4 шт
- Сіль – щіпка
- Цукор-100 гр
- Вершкове масло – 40 гр
- Молоко-80 мл
- Борошно-140 гр
- Розпушувач – 2 ч. л
Крем:
- Вершки 33% – 200 мл
- Цукор-50 гр
- М’який сир – 250 гр
Начинка з ягід на ваш смак:
- Полуниця та журавлина свіжа або заморожена – 250 гр
- Цукор-50 гр
Приготування:
- Ягоди та цукор подрібнюємо блендером до розчинення цукру. Забираємо в холодильник.
- Збиваємо яйця, додаємо сіль, цукор. Збиваємо далі. Додаємо по черзі масло, молоко, борошно та розпушувач. Перемішуємо до однорідної маси. Виливаємо на лист і вирівнюємо. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 г 15 хвилин. Корж загортаємо в рулет у гарячому вигляді, допомагаючи рушником. Тоді він не зламається. Залишаємо остигати накритим рушником і готуємо крем.
- Збиваємо вершки, цукор та м’який сир до щільного стану.
- Розгортаємо акуратно корж. Змащуємо перетертими ягодами, потім кремом. Завертаємо. Надлишки начинки прибираємо.
- Рулет ставимо у холодильник на 4-5 годин.
Наливаємо чай і насолоджуємося ніжним та смачним рулетом
Приємного приготування та смачного вам, мої любі.